Over ons

Door jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste technieken zijn wij in staat vakwerk te leveren.

Van een bloembak in de achtertuin tot het stucen van een complete woning, bij ons krijgt elk project de volle aandacht. Ons team bestaat uit ervaren stucadoors en leerling stucadoors. 

Stucadoorsbedrijf Stucmanschap is een klein bedrijf dat constante kwaliteit levert. Door jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste technieken zijn wij in staat vakwerk te leveren.

Auke en Jelle vertellen: “Wij zijn sinds 1 juni 2020 onze vof Stucmanschap gestart. Dit deden wij na 4 jaar samenwerking onder onze eigen namen dat toen klonk als JeBa Afbouw en Stukadoorsbedrijf Auke Baarssen. Nadat we vier jaar veel hebben samengewerkt, zijn we samen tot conclusie gekomen dat het beter was voor ons om samen een bedrijf te starten. Dit had mede ook te maken met onze diploma’s en certificaten die we moesten behalen om gespecialiseerd werk te mogen leveren. We zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en zijn aangesloten bij de KIWA en Gevelsupport. We hebben allebei ruim 10 jaar ervaring in de stukadoors wereld en vormen zo samen een goed team onder de naam Stucmanschap”

Ons team

Stucmanschap word gevormd door Jelle Bakker en Auke Baarsen, daarnaast werken we met een aantal vaste zzp’ers en hebben we aantal leerling stukadoors die we de kneepjes van het vak leren Interesse om met ons samen te werken? Neem contact op.

Jelle Bakker
Auke Baarssen

Dealers, partners en
certificaten

Wij werken samen met partners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, daarnaast beschikken wij over alle certificaten die nodig zijn om gespecialiseerd werk te kunnen en te mogen leveren.